lauantai 3. marraskuuta 2012

30.10.12 Muoti-ilta


Vaikka marttapuku, -paita onkin marttojen näkyvä järjestötunnus, ei martat aina ole sinipaitoja. Moda Kaislon muoti-iltaan kokoontui 32 kiinnostunutta marttaa. Ja jos emme mennessämme tienneet päivän muotitrendejä, niin lähteissä kyllä. Syksyn väripaletti on mehevän runsas. On poltettu oranssia, petroolia, luumua, liilaa, mustikkaa, vadelmaa, herukkaa, oliivia, okraa, burgundia, metsän vihreää, sähkönsinistä ja kirkasta punaista. Jouluun voimme siis pukeutua "oikeaan" punaiseen.
 Mutta mukana on myös maanläheiset harmaa, ruskea ja musta.
Saimme kuulla miten tarpeen lisäksi vartalon malli vaikuttaa vaateiden valintaan. Mutta onko vartalo A, V vai H mallinen. Hmm. Siihen saa varmasti apua liikkeen asiantuntijoilta tai voi varata ajan omalle tyylikonsultille, joka myös Jämsästä löytyy. Kotelomekko korostaa vartalon linjoja, mutta vaatteiden avulla voi sitten myös häivyttää epäedullisia kohtia vartalossa.

 "Naisen on mahdotonta pukeutua elegantisti,
                                       ellei hän tunne kaikkia vikojaan."
                                                                            - Maggy Rouff

Asusteissa avainsanana on ylenpalttisuus.  Sävyyn sopiva ruusuke rintamukseen on jo hyvä alku. Huivit ja laukut sävy-sävyyn. Ryhti kohdalleen ja valmista on. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti