torstai 3. syyskuuta 2015

Syksy on täällä taas


Niin taas kesä meni, tällä kertaa oikein lomailun merkeissä. Martatkin saivat ensimmäistä kertaa moniin vuosiin viettää kesälomaa kun Asr´Jok´Vars´näyttelyä ei järjestety eikä näin ollen Marttojenkaan kesäkarvilaa. Kesäretki suuntautui Kokkolaan ja Pietarsaareen, siitä juttua kuvien kera hieman myöhemmin.

Syyskausi aloitettiin ensimmäista, mutta toivottavasti ei viimeistä, kertaa Sähkökosken saunalla. Hieman poikkeuksellisesta paikasta huolimatta paikalle saapui Marttoja yli kaksikymmentä, osa vanhoja tuttuja, osa harvemmin mukana olleita ja joitain aivan ensikertalaisia. Syksyn toiminta kalenteria tutkittiin ja huomattiin, että taas on paljon monipuolista puuhaa luvassa. Toimintakalenteria pääset tarkastelemaan tästä.



Iloinen sorina täytti pihan, kun Martat tapasivat pitkän tauon jälkeen. Kuulumisia vahdettiin kahvikupin ja mustikkakakun äärellä. Herkullisen mustikka kakun oli pyöräyttänyt Marjatta ja siihen ohje löytyy täältä. Ilma suosi Marttoja ja moni suuntasikin ulkoilmaan nautiskelemaan. Iloinen puheensorina ei häirinnyt lammella pesiviä sorsia, jotka tulivat uteliaina tarkkailemaan pihan tapahtumia.

Toki myös sauna lämmitettiin ja muutama saunoja uskaltautui vielä uimaankin. Myös kotaan sytytettiin nuotio ja Raija paisteli koko porukalle makkarat joita oli mukava mutustella Lean valmistaman salaatin ja sämpylöisen keralla.
Mukavasti poristen ilta vierähti joutuisasti ja vaikka yöksikin olisi voinut jäädä illan pimetessä Martat suuntasivat kotia kohti.

Näin saatiin taas uusi Martta syksy käyntiin ja syksy jatkuukin teemalla "Elämä on parasta itse tehtynä". Maanantaina 7.9. aloittaa maanantairyhmä taas toimintansa ja seuraava Martta-ilta 15.9. ompeluseurojen merkeissä. 

Tervetuloa mukaan!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti