keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Martoilla alkaa uusi vuosi

Perinteiseen tapaan aloittelimme uutta marttailu vuotta Kustaan kodolla. Niinkuin asiaan kuuluu katselimme hieman edellistä vuotta, joka oli Jämsän Marttojen 80-vuotis juhla vuosi. Eero oli kirjoittanut kauniin runon, jossa kiteytyi edellinen toiminta vuosi, runon voi käydä lukemassa ajankohtaista sivuilta.


Uusi vuosi tuo mukanaan myös paljon uutta ja vanhaa uudella tavalla. Toimintakalenterista voi käydä kurkkaamassa mitä kaikkea mukavaa meille on luvassa tulevana keväänä. Mukana on tietenkin vanhat tutut: terveysilta, avoimet ovet ja puutarharetki, mutta mukaan on mahtunut myös hieman uutta tekemistä kuten nojatuoli matkailu ja tee-ilta. 
Taaksepäin katsomisesta puhui myös Matti-Pekka Piirainen Kustaan kodon vuoden aloituksessamme. Kauniisti hän vertasi ihmisen elämää räsymattoon, johon kudotaan kuteita kuten elämän päiviä. Myös tummat sävyt kuuluvat elämään ja räsymattoon. Taaksepäin katsoessa voi iloita voitetuista vastuksista ja yhdessä jaetuista iloista.
Alkanutta vuotta innolla eteenpäin eläen ja räsymaton kuteita katsellen jatkamme marttailu vuotta tästä eteenpäin. Nyt käynnistyi jo 81:nen vuosi Jämsän Martoilla

Tässä vielä hieman tunnelmia joulukuisista juhlista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti