sunnuntai 16. helmikuuta 2020

Maailman suurin marttailta



Jo toista vuotta peräkkäin olemma saaneet viettää maailman suurinta marttailtaa. Viimevuonna tapahtuma järjestettiin käynnistämään marttojen juhlavuosi ja tänä vuonna tuo ihana tapahtuma sai jatkoa. ideana on, että martat ympäri maailmaa kokoontuvat juuri tuona samana iltana viettämään marttailtaa, joko omiin yhdistyksiin tai yhdessä muiden yhdistysten kanssa. Ihana yhteisöllinen ajatus.


Jämsän martat kokoontuivat omalla majalla ja tarjoilu toteutettiin marttalehden ohjeiden mukaisesti. tarjolla oli punajuurileipää ja porkkana-puolukka kääretorttua. ohjeet näihin ihanuuksiin löytyy ainakin marttalehdestä ja marttojen kotisivuilta www.martat.fi.

On alkuvuoteen mahtunut muutakin kuin juhlimista. Jämsän martat ovat olleet aikaansaavia kun vuosikokousta vietettiin jo helmikuun alussa. Paikalla oli lukuisa määrä marttoja ja asia listalla mm. sääntömuutosten hyväksyminen. Myös uusia hallituksen jäseniä saatiin hallituksesta eronneiden tilalle. Tästä on hyvä jatkaa eteen päin, Jämsän Martoilla alkaa muuten 85. toimintavuosi. Se ei ole vähän se!

Talvilomaviikolle osuva marttailta (25.2.) on päätetty siirtää viikolla eteenpäin. Eli seuraava kokoontuminen on 3.3. klo 19 paikkana oma marttamaja ja aiheena käsityöt. Mukaan voi ottaa oman käsityön, löytää tekemistä mattamajalta tai tulla vaihtamaan kuulumisia muuten vaan. Mukaan ovat tervetulleita marttojen lisäksi kaikki marttojen ystävät ja toiminnasta kiinnostuneet.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti