keskiviikko 16. kesäkuuta 2021

Jameksen olohuoneella

 


Pitkän odotuksen jälkeen Jämsän Martat pääsivät taas kokoontumaan. Tilat olivat hieman väljemmät kun pääsimme tutustumaan Jameksen olohuoneeseen, Mottilantiellä. 
Tälläkertaa kokoontumisen aiheena oli kauan odotettu vuosikokous. Vallitsevan koronatilanteen takia emme päässeet aikaisemmin kokousta pitämään ja nytkään sitä ei ollut mahdollista järjestää omalla majalla. Mutta onneksi Jämsällä on vuokrattavana mukavia kokoustiloja kuten tämä Jameksen olohuone.

Kokous saatiin pidettyä mukavin turvavälein ja maskitkin olivat tarpeen mukaan käytössä. Anneli on suunnitellut mwillw jo mukavaa kesäretkeä, joka toteutunee elokuun alussa. Tänä vuonna päiväretken kohteena on Kammikylä, Nummijärvellä. Ajankohtaista sivulta näet lisätietoa ja ilmoittautumis ohjeet retkelle.


Muutoksia Marttojen toimintaa ei tässä kokouksessa tullut. Puheenjohtajamme Lea Virtanen jatkaa tehtävässään. Hallituksen jäsen Anja Puistola jättää hallituksen ja tilalle tulee Leena Oikari. 
Myös tulevaa syksyä suunniteltiin. Mikäli kokoontumis rajoitukset sen sallivat pääsemme aloittamaan Martta-illat 7.9. mahdollisesti jossain ulko kohtaassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti