sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

25.2.14 VUOSIKOKOUS


Jämsän Marttojen sääntömääräinen vuosikokous pidettiin Martta-majalla. Mukavasti marttoja oli paikalla laittamassa viime vuotta ”pakettiin” ja suunnittelemassa tätä vuotta. Tämä vuosihan on tietysti jo potkaistu vauhtiin, mutta paljon tekemistä mahtuu vuoden varrelle. Viime vuoden toimintakertomukseen ja tämän vuoden toimintasuunnitelmaan pääsee yksityiskohtaisesti tutustumaan Martta-majalla.

Tämä vuosi on Jämsän Marttojen 79. toimintavuosi. Tämän vuoden toimintasuunnitelmassa on jotain uutta, jotain vanhaa, kenties jotain sinistä ja jotain lainattua. Marttaliiton uusi teemakausi vuosille 2014–2016, Martoissa on arjen mahdollisuus, on otettu huomioon toimintasuunnitelmassa. Suunnitelma on työväline hallitukselle, joka suunnittelee ohjemaa jäsenten antamien vinkkien avulla. Hallitus kuuleekin mielellään jäsenten toiveita ja toimintatarpeita.

Uusi hallitus kokoontui heti vuosikokouksen jälkeen. Puheenjohtaja Lean ja uuden sihteerin Paulan luotsaamana hallitus kääri hihansa ja aloitti toimintansa. Paulan lisäksi hallitus sai toisenkin uuden jäsenen. Sääntöjen mukaan puolet hallituksen jäsenistä ovat erovuorossa. Näin saadaan hallituksen sisällekin uusia ajatuksia, mutta kuitenkin tuo toinen puoli tuo pysyvyyttä toimintaan. Kaikille löytyy paikkansa.

Iloisin marttamielin jatketaan kohti kevättä ja tulevia tapaamisia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti