keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Vuosikokouksessa päätetään yhteisistä asioista

Jämsän Marttojen sääntömääräinen vuosikokous pidettiin 24.2. Martta.majalla. Yhdessä kerrattiin menneen vuoden tapahtumia ja suunniteltiin uutta, jo alkanutta, vuotta.


Alkava, alkanut, marttailu vuosi on Jämsän Marttojen 80. toimintavuosi ja näin ollen juhlan arvoinen. Marttaliiton teemakausi "Martoissa on arjen mahdollisuus" jatkuu nyt toista vuotta. Teemakausi otetaankin huomioon Marttojen toimintasuunnitelmassa, joka on työkalu hallitukselle. Ohjelmaa suunnitellaanjäsenten antamien vinkkien avulla. Hallitus kuuleekin mielellään jäsenten toiveita ja toimintatarpeita. Hallitus toivoi myös entistä enemmän toiminnan vapaaehtoisia myös hallituksen ulkopuolelta.

Uusi hallitus kokoontui heti vuosikokouksen jälkeen, kahden uuden jäsenen voimin. Puheenjohtajana jatkoi Lea Virtanen ja sihteerinä Paula Närhi. Sääntöjen mukaan puolet hallituksen jäsenistä ovat erovuorossa. Näin saadaan hallituksen sisällekin uusia ajatuksia, mutta kuitenkin tuo toinen puoli tuo pysyvyyttä toimintaan. Kaikille löytyy paikkansa.

Tästä on hyvä jatkaa hienon marttailuvuoden rakentamista, yhdessä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti