keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Uudet ravintosuositukset -luento Pokurassa

Ravintosuosituksia muokkaillaa aina sopivin väliajoin. Harvoinhan niihin tulee hirveästi mitään uutta, että saisikin yht´äkkiä syödä suolaa niin paljon kun maha antaa myöten. Pientä viilausta ja tarkennusta ohjeistukseen näyttää kuitenkin aina tuleva.




Tästä syystä on Marttojenkin syytä kerrata vanhaa jo opittua ravintotietoutta ja samalla tutustua myös uusiin ravintosuosituksiin. Terveellisistä ruokailutottumuksista Jämsän Marttoja saapui valistamaan Hanni Kuronen Jyväskylästä.

Martat ja Kuluttajaliitto ovat mukana RAY:n tukemassa kampanjassa "Syö hyvää". Kampanjalla pyritään lisäämään tietoa uusista ravintosuosituksista. Kampanjaan kuuluu mm. luentoja ja materiaalina jaettava syö hyvää -lehtinen. Lisä tietoa uusista ravintosuosituksista löytyy kampanjan sivuilta www.syohyvaa.fi.



Syö hyvää kampanjan sanoma on selkeä: Jokaiselle löytyy tapa syödä hyvin. Luennolla opimmekin sen, ettei vääriä tai vaarallisia ruoka-aineita ole, eikä yhtä oikeaa tapaa syödä terveellisesti. Näillä ohjeilla onkin hyvä jatkaa kevään vietto ja haaveilla jo aurinkoisesta kesästä.

(Kuvat on lainattu "syö hyvää" -sivustolta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti