keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Jouluaskartelua

Tämän kertaisessa Martta-illassa olimme jo hyvin jouluisissa tunnelmissa. Emännät olivat keittäneet riisipuuron rusinasopan kera ja kahvin kanssa tarjoiltiin joulutorttuja, tämähän menisi jo melkein pikkujouluista. 

Oli illan tarkoituksena toki tehdä muutakin kuin nautiskella jouluisia herkkuja. Ajatuksemme olivat jo joulukuun alussa ja joulumyyjäisissä. Askarteluvastaavamme olivat keksineet meille mukavaa pikku askartelua myyjäisiä varten.


Tälläkertaa askaltelussa teimme joulutonttuja villalangasta. Villalanganpätkät kiinnitetään ryijysolmulla muovirenkaaseen. Punaisesta langasta syntyy lakki ja valkoisesta tai harmaasta parta. Lopuksi helmistä tehdään silmät ja nenä. Tämä malli on kuulemma tuttu jo 70-luvulta.


Tuli muuten aika hieno tonttu joukko!


Illan aikana ehdittiin myös jutella hieman pikkujouluista jotka vietämme tänävuonna Morvassa. Pikkujoulut ovat 13.12. ja viimeinen ilmoittautuminen 7.12. Tänä vuonna juhla on kokonaan omakustanteinen. Ilmoittaudu mukaan, tarkemmat ohjeet ajankohtaista sivulla tai Jämsän Marttojen facebook sivuilta.

Avoimet ovet ja joulumyyjäiset 8.12 klo 10-17 Martta-majalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti