tiistai 21. toukokuuta 2019

Puutarharetki Viherlandiaan


Mistä tietää, että kevät on tullut? Marttojen puutarharetkestä, tietenkin. Yhtä varma kevään merkki kuin leskenlehdet on Jämsän marttojen puutarharetki. Lähiseudun puutarhoja on kierretty jo useampaan kertaan, joten nyt oli aika lähteä hieman kauenmmas. Oiva kohde onkin Jyväskylästä löytyvä Viherlandia.



Vaikka kesäkukkien ostaminen ei ole vielä aivan ajankohtaista, uusien ideoiden etsimiselle liian aikaista ei ole koskaan. Ja hyvistä aikeista huolimatta, taisi muutama taimikin tarttua matkaan mukaan.

Puutarhakierroksen ja lounaan jälkeen pakkauduttiin takaisin bussiin ja suunnattiin kohti Toivolan vanhaa pihaa. Toivolan vanhapiha sijaitsee aivan Jyväskylän keskustassa, Gygneuksen kadulla. Vielä monet putiikit oli kiinni, mutta taitavat martat löysivät ainakin lankakaupan ja museokaupan. Myös sepän pajalla kävimme tutustumassa vanhaan kyläsepän toimeen.

Hieno retki, hienossa porukassa. Tästä se kevät vain jatkuu ja kesäkin pikkuhiljaa lähenee.

Kevään päätös pidetään martta-majalla 28.5. eli jo ensi viikon tiistaina :) Sinne ovat kaikki tervetulleita!

Kesä lomaillaan ja juhannuksen jälkeen tehdään yhteinen kesäretki. Kesäretkestä lisä infoa löytyy ajankohtaista-sivulta. Mukaan ovat tervetulleita niin martat kuin marttojen ystävät. Tervetuloa ihastelemaan järvisuomen kauneutta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti