keskiviikko 8. toukokuuta 2019

Pajapäivä Juokslahden koululla


Pääsiäisen jälkeen martatkin pääsivät taas kokeilemaan kouluelämää. Juokslahden koululaiset tutustuivat arjen taitoihin ja martat olivat mukana opetuksessa.
Keskiviikkona martat opastivat nappien ompelua. Napeista tehtiin nappinaamat, joihin sommiteltiin silmät ja suu napeista. Pajassa oli mukana kaikki koulun oppilaat. Vaikka aikaa oli vähän oli touhu innokasta ja naamoja saatiin valmiiksi aikamoinen kasa.



Torstaina oli vuorossa välipala paja. Pajassa tehtiin kolme terveellistä välipalaa, joita yhdessä maistelimme. Välipalalistalla oli lämpimät voileivät, mangosmoothie ja lihapullawrappi. Pajassa kävi päivän aikana kaksi ryhmää, joissa kummassakin oli noin 10 oppilasta. Tekeminen oli vaudikasta ja meinasi aika loppua kesken. Valmista kuitenkin tuli ja taisi vatsakin täyttyä aika mukavasti. Maistelun ohessa juteltiin terveellisistä välipaloista ja niiden merkityksestä jaksamisessa.

Päivät olivat antoisia ja vauhdikkaita. Oppilaat osallistuivat ihanan innokkaasti ja vaikka välillä meinasi olla hieman hankalaa, yritettiin sinnikkäästi loppuun asti.

Kiitokset kutsusta Juokslahden koululle, kyllä näin mukavia oppilaita on ilo tulla toistekin opettamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti